Liliana + Marius

Pe mirii mei de astăzi e imposibil să nu îi recunoașteți, mai ales dacă sunteți din Turnu Măgurele. Azi-noapte am avut parte de una dintre cele mai frumoase petreceri din ultima vreme, dar să începem cronologic. 😀

Pe Marius îl cunosc de peste 10 ani fiind vecinul de deasupra, dar niciodată nu mi-am închipuit că voi ajunge să imortalizez unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui. Ne-am întâlnit dimineața la starea civilă, cei doi fiind insosțiți de foarte muuuulti prieteni, venind voioși și hotărâți să spună “da”. Apoi am mers împreună acasă unde am început obiceiurile tradiționale care sunt extrem de interesante aici în sud. (ohhh…dar și epuizante :)). La oră 17:00 am răspuns cu prezent la cununia religioasă unde preotul de la Catedrală a ținut o slujbă ca la carte.

Apoi a urmat petrecerea, dar ce petrecere! S-a lăsat cu un furat de mireasă ieșit din comun, căci neavând șofer, a trebuit să conducă ea mașina. Ce să mai, a fost o seară de neuitat! Abia aștept “trash the dress-ul” la mare, pentru o nouă porție de fotografii expresive și pline de emoție.

comments