About

Alegerea fotografului de nuntă nu este un lucru tocmai simplu. Fiind un eveniment extrem de important, fotograful trebuie să fie pe măsură. Spun asta pentru că fotografiile sunt singurele amintiri care devin tot mai apreciate odată cu trecerea timpului. Pe lângă fotografiile de calitate pe care le realizează, personajul din spatele camerei trebuie să fie un om educat, responsabil, care îți poate oferi încredere. Pentru ca educatia are un rol extrem de important in cariera unui fotograf, anual particip la numeroase workshop-uri ce au legatura cu fotografia de eveniment.

Sunt pasionat de fotografie și cred cu tărie că atunci când pui multă pasiune, rezultatele sunt pe masură. De fiecare data, am ocazia să intalnesc oameni frumoşi, locaţii noi, obiceiuri diferite și când toate astea se unesc, rezultă, inevitabil, fotografii care generează emoție și bucurie.
Prin fotografiile mele, redau cât mai natural clipele frumoase, care cuprind emoții, pozitivitate și căldură sufletească.

fotograf de nunta bucuresti - turnu magurele - stelian petcuDe ce sunt diferit?
• Sunt responsabil și mă dedic 100% în ceea ce fac;
• Am peste 8 ani experiență în fotografia de eveniment;
• Ofer consultanță gratuită și servicii personalizate;
• Garantez siguranţa fotografiilor;

• Sunt membru în cadrul unor asociaţii internaţionale de fotografi profesionişti;

The Best Wedding Photographers from all over the world on MyWed participant la WEDDCAMP
Despre stelian petcuUrmatorul nivel in profesia asta, e acela in care reusesti sa transmiti si altora din experienta ta. In anul 2017, am fost invitat de catre SONY Romania pentru a sustine un workshop de fotografie in incinta celui mai mare magazin foto-video din Sud-Estul Europei, F64 (www.f64.ro).
Vizualizeaza mai jos cateva imagini din timpul evenimentului:

Workshop fotografie stelian petcu magazinul f64