Vreau fotograf la nunta mea. Cum îl aleg pe cel potrivit?

Alegerea fotografului de nuntă nu este un lucru tocmai simplu. E un eveniment extrem de important, deci si fotograful trebuie sa fie pe masura. Spun asta, pentru ca fotografiile sunt singurele amintiri care devin tot mai apreciate odata cu trecerea timpului. Pe langa fotografiile de calitate, personajul din spatele camerei trebuie sa iti demonstreze ca este un om educat, responsabil, care iti poate oferi incredere.

 Un fotograf profesionist de nuntă înseamnă mai mult decât fotografii reușite. Înainte de a te arunca la primul fotograf întâlnit pe internet, citeste două sfaturi utile:

  • Vizualizează-i portofoliul. Scotocește-i tot site-ul, observă cum a evoluat și vezi dacă te regăsești în munca lui. Dacă răspunsul este da, treci la următorul pas.
  • Contactează-l pe email și stabiliți o întâlnire pentru a-l cunoaște. Mergi impreună cu partenerul. Luați deciziile împreună. Discutați timp de 2, 3 ore cu fotograful, descoperiți ce viziuni are si daca felul in care vede lucrurile se potrivește cu ceea ce va doriti voi.
Dacă după întâlnire credeți ca e omul potrivit, nu mai stați pe gânduri. Nu se fac prea multe nunți într-un an, așa ca datele se ocupa extrem de repede.

 Despre ce întrebări trebuie sa ii adresezi la întâlnire și cum sa afli dacă e potrivit pentru tine, îți voi spune într-un articol viitor.

 Tu ce așteptări ai de la fotograful nunții tale? Scrie un comentariu.
comments