Roxana si Stefan – Nunta la AlexandriaRestaurant Hanul cu Noroc

Astazi iti prezint o nunta din Alexandria, Teleorman. Acolo i-am intalnit pe Roxana si Stefan, doi tineri misto, dezinvolti care si-a trait nunta dupa bunul plac. Exact asa cum au simtit. Am incept dimineata devreme la piscina din fata restaurantului “Hanul cu Noroc”. Acolo s-a desfasurat cununia civila si mini sedinta foto pe care o vei vedea in primele imagini din articol. Ceea ce mi-a placut la nunta asta, a fost ca au lipsit traditiile specifice zonei Teleorman, iar asta mi-a oferit mai mult timp pentru poze.

Pregatirile Roxanei s-au desfasurat in camera de hotel, iar acolo totul a decurs ca la carte, dupa cum vei vedea si in fotografiile de mai jos. Toate domnisoarele de onoare au fost imbracate in rochite de aceeasi culoare si machiate frumos. Tot acolo, pe langa pozele clasice, am reusit sa scoatem si cateva cadre interesante cu mireasa si domnisoarele in timp ce ii admirau rochia si o ajutau sa o imbrace.

Slujba religioasa s-a desfasurat la Catedrala din Alexandria, cea mai importanta din Judetul Teleorman. Acolo au fost prezenti toti cei care au dorit sa le fie alaturi in timp ce preotii ii uneau pentru tot restul vietii. Ah, cum a sunat asta! 🙂

Sunt multe de spus la nunta asta si foarte multe imagini de aratat, dar aleg sa postez doar cateva poze aici pentru ca nu toata lumea are rabdare sa vada sute de fotografii pe un site. Un alt motiv e ca le respect intimitatea celor doi.

Hai sa vedem impreuna cateva imagini de la nunta lor.

 

comments