Nunta duminca? Avantaj sau dezavantaj?

Nunțile de “duminică” încep să devină din ce în ce mai populare în rândul celor care au decis să-și unească destinele. Evident, nunta aleasă în ultima zi din weekend are avantaje, dar și câteva dezavantaje. Hai să vedem dacă merită cu adevărat să îți alegi “duminica norocoasă”. AVANTAJE:

  • Unul dintre cele mai mari avantaje în a-ți organiza nunta duminica este disponibilitatea prestatorilor de servicii, asta pentru că majoritatea însurățeilor, aleg să se căsătorească sâmbăta.
  • Un alt avantaj major ar fi reducerea serviciilor prestate de restaurante, dj, formații. Deci în cazul în care visezi la un restaurant luxos, dar nu ți-l permiți, ziua de duminică te poate salva în cazul asta. Asta, însă, nu îți garantează salvarea. Lupta este destul de strânsă, așa că rezervarea restaurantului, angajarea formației, dj-ului, fotografului, videografului, trebuie făcută cu cel puțin 6 luni înainte, recomandat 1 an.
  • Cel de-al treilea avantaj ar fi că, vor fi prezenți doar oamenii care contează, oamenii apropiați vouă. Cu siguranță vă veți simți obligați să invitați și persoane mai puțin agreate, așa că nunta făcută duminica v-ar putea salva. Vor fi alături de voi oamenii care chiar vă iubesc, oamenii apropiați familiei, rudele și prietenii.

DEZAVANTAJE:

  • Oamenii prezenți la eveniment, nu prea pot petrece până în zori, cum ar face-o la o nuntă de sâmbătă. A două zi, ei trebuie să meargă la serviciu, așa că după ora 02:00, s-ar putea să te trezești cu plicul în cutiuță.
  • În ziua de duminică, majoritatea saloanelor de machiaj sunt închise. Dar nu te panica! Dacă ai ales să îți faci nunta acum, există multe tipe mișto care machiază chiar la ține acasă. Deci problema ar fi rezolvată. Doar că trebuie să îți rezervi data cu ceva timp înainte.

Cam astea ar fi în mare, avantajele și dezavantajele unei nunți de duminică. Cu siguranță mai sunt și altele, dar pe astea mi le-am amintit acum. Voi ce părere aveți? Veți opta pentru o nuntă de duminică?

comments