Contact

 Email: office@stelianpetcu.com
Telefon: 0752 123 415
Facebook: http://facebook.com/petcustelian
——————————————————————————-

Iti doresti si filmare?  Poti contacta unul dintre partenerii mei de mai jos:

RB Films
www.rbfilms.ro

Echipa RB Films: Suntem Robert și Dorin, doi tineri ce împărtășim aceeași sensibilitate pentru film. În timpul evenimentelor ne place să capturăm fericirea ce plutește în atmosfera de sărbătoare, emoțiile și trăirile mirilor din cea mai importantă zi, cât și chipurile zâmbitoare și pline de emoții ale celor apropiați lor.
Folosim camere performante ce redau fiecare detaliu, dar și accesorii precum, stabilizator motorizat cu 3 axe, slider, dronă, monopied sau trepied. Dincolo de imagine suntem în aceeași masură preocupați și de partea de sunet, de aceea folosim dispozitive externe de înregistrare a sunetului și microfoane tip lavalieră pentru a spori experiența trăită de privitor. Ne place să ne reinventăm la fiecare eveniment și să aducem fiecare film la personalitatea actorilor principali.


Mitică Stîngă
www.miticastinga.ro

Mă numesc Mitică Stîngă și sunt videograful echipei. Împreună cu colegii mei am pus bazele unei echipe omogene, animata de pasiunea pentru frumos, de transpunere  in imagini a unor sentimente, trăiri cadru cu cadru. Stilul de filmare abordat este in genul video-jurnalism, fără a interveni in desfăsurarea evenimentului cu regizări ori alte artificii, așa fel încât să redam atmosfera din ziua evenimentului. Vă invităm să ne cunoașteți prin materialele noastre postate pe site și dacă sunt în acord cu așteptările voastre ne-ar face plăcere să vă fim alături la evenimentul d-voastră!